Sillanpääasema Pelkkiä objektiivisia tosiasioita

Kaikki blogit puheenaiheesta Itämeren lentoturvallisuus

- Rauhansolidaarisuusväki, näytetään nyt närhen munat ja mistä kana kusee!

Tiedetäänhän ne syyt kyllä, miksi teistä on tullut hampaattomia edes yrittämään vakavissaan mitään, ja aika tavalla myötäsäälittäviä tuhkakuorisuutareitahan ne munitut rauhaniskut ovat olleetkin tulosmittarein arvotettuina. Mutta silti. 

Ei näitä tämän päivän sotia ja suurvaltauhoisia imperialistisikoja pelkällä flegmatismistrategialla ja hymykampanjoilla kesytetä saati kaadeta! 

NATO ampui Niinistön ehdotuksen alas

NATO ei suostu transpondereiden päällä pitämiseen.  Sen kielteinen kanta Niinistön ehdotukseet ei juurikaan ylitä uutiskynnystä.  

"Nato lisää vakautta Itämerellä" -toiveajattelu

Iltalehti kertoi eilen illalla, että Wall Street Journalin tietojen mukaan Nato hylkää Venäjän - Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistön aloitteesta - tekemän ehdotuksen transponderien käytöstä Itämerellä. Ehdotus Itämeren lentoturvallisuuden parantamiseksi ei siis Natolle käy.

"Kysymys lentoturvallisuudesta Itämeren alueella on ajankohtainen"

 

Eilen uutisoitiin, että  Venäjän puolustusministeriö kutsuu Nato-maiden edustajia konsultaatioihin Moskovaan syyskuussa. Kutsun saavat ainakin Puola ja Baltian maat, mutta myös Natoon kuulumattomat Suomi ja Ruotsi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä