Sillanpääasema Pelkkiä objektiivisia tosiasioita

Kaikki blogit puheenaiheesta Ihmis- ja perusoikeukset

Tuulivoimalan melun takia kotinsa jättäneet voittivat oikeusjutun

Families forced from homes due to wind farm noise win court case

”Useat perheet Co Corkissa, jotka joutuivat jättämään kotinsa häiriöiden takia läheisistä tuulivoimaloista johtuen, ovat voittaneet merkittävän tapauksen korkeammissa oikeusasteissa tällä viikolla.

Työttömien kyykyttäminen ja syrjäyttäminen

 

Suuri joukko ihmisiä, hallitus mukaan lukien, tuntuu kuvittelevan, että työttömät ovat kotonaan passiivisesti makaavia työhaluttomia hylkiöitä. Näitä hylkiöitä pitää kaikin keinoin ”aktivoida”, joten hallitus on päättänyt, että työttömien on käytävä haastatteluissa 3 kuukauden välein.

Persu taas pihalla perustuslaista

 

Persut pihalla perustuslaista

 

Taas meni yksi persujen perustuslain vastainen esitys nurin.

 

Eikä sen arvioimiseen vuosi sitten tarvinnut muuta kuin lukutaitoa:

 

 

Ministerit ihmisoikeuksien kimpussa

 

Helsingin yliopiston tutkija, tohtorikoulutettava Mari Kuukkanen ihmettelee muukalaisvihan arkipäiväistä kovaa vauhtia; polttopullo- ja muine iskuineen. (US kotimaa 12.12.)

 

Donetskin(DNR) & Luganskin(LNR) kansantasavallat irtautuvat Ukrainan fasismista!

Donetskin(DNR) & Luganskin(LNR) kansantasavallat irtautuvat Ukrainan fasismin alta!

 

Minulla oli ilo ja mahdollisuus osallistua 11 – 20.07.2016 matkalle näihin uusiin valtioihin, joissa kommunistien toiminta on sallittua. Toisin siis kuin Ukrainassa, missä fasismi nostaa päätään ja kommunistien toiminta on kiellettyä.

Maallikko on huolissaan

Julkaistu myös Turun Sanomissa 28.6.2016

Asianajajaliiton uusi puheenjohtaja oli siitä huolissaan, että suomalaisilla ei ole mahdollisuutta viedä riitojaan tuomioistuimeen niiden kalleuden takia (HS 10.6.), jolloin ajattelin, että onpa aikoihin eletty! Lakimiesten edustaja toteaa, että lakimiehet laskuttavat liikaa.

Näin se ikävä kyllä on.

Olisiko luova ratkaisu, että näihin hometalo-, vakuutusyhtiö-, rahoituslaitos- ja avioeroriitoihin perustettaisiin ”kotitalousoikeus”, jossa aina olisi myös maallikkotuomareita eli lautamiehiä?

Ihmisyys on Hans Kristianien harteilla

Hans Christian Andersenin sadussa Ruma ankanpoikanen joutuu pieni joutsenenpoika eroon perheestään, aivan eriheimoisen ankkaemon hoiviin, yhdeksi tämän monista poikasista. Hän kasvaa yhä isommaksi jatkuvan pilkan kohteena, kaikista ankkakavereistaan poikkeavana ja heitä rumempana, eikä onnistu ”sopeutumaan” omakseen luulemansa lintulajin jäseneksi. Huolehtivainen ankkaemo puolustaa kuitenkin aika tomerasti tätä rumaakin poikastaan.

Ihmisoikeudet ja tuulivoima

On hämmästyttävää todeta, että teknokratian häkellyttävästä maailmasta löytyy vielä humanistista tutkimusta yliopistomaailmasta, joka uskaltaa kyseenalaistaa teknologian voittomarssia nyky-yhteiskunnassa.

 

Tuulivoimaloiden arvosteleminen on jotensakin kiellettyä, kuka sen tekee esim. sosiaalisessa mediassa on sillä hetkellä leimattu ja nimitelty.

 

Pohjalainen piispan-jahti jatkuu

 

IHMISOIKEUDET EIVÄT PERUSTU RAAMATTUUN

 

Piispamme puolustaa ihmisoikeuksia” ja ”Hirmutekoja tehneiden ihmisoikeuksia ei voi teoista huolimatta loukata, ajattelee piispa Simo Peura.” (Ilkka ja Pohjalainen 20.12.)

 

Piispan kanta perustuu perustuslakiin ja ihmisoikeussopimuksiin. Niitä on myös kirkon noudatettava.

 

Pohjalainen Peura-jahti

                          H y v ä ä  L o p p i a i s t a !

 

PIISPA PUOLUSTAA LUOVUTTAMATTOMIA IHMISOIKEUKSIA

 

Pohjalaisessa ja Ilkassa oli 20.12. Anne Niskakankaan ansiokas, Lapuan hiippakunnan piispan Simo Peuran haastattelu: ”Piispamme puolustaa ihmisoikeuksia”.

 

RAUHALLISTA JOULUA JA PAREMPAA UUTTA VUOTTA 2017.

Mm: Näin kertoo Raamattu: 3. Moos. 19: 32 eli 3. Mooseksen kirja, jae 32 = "Nouse harmaapään edessä, anna arvo vanhukselle ja pelkää ja kunnioita Jumalaasi. Minä olen Herra."

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä